TopBak informatie

1. U rijdt niet dagelijks met een aanhanger? TopBak maakt het u makkelijk!
U rijdt natuurlijk niet dagelijks met een aanhangwagen, TopBak heeft het u zo makkelijk mogelijk gemaakt om zonder problemen of ingewikkeld gedoe een aanhangwagen aan de haak te slaan.

Op alle topbakken staan veiligheidsinstructies afgedrukt waarin het aankoppelen en gebruik wordt uitgelegd, en mocht u er niet goed uitkomen kunt u bij onze verhuuradressen natuurlijk altijd om advies vragen.

2. Elke TopBak heeft een vlakzeil voor veilig vervoer van uw lading plus een NetBox.
Alle open TopBak aanhangwagens zijn voorzien van een NetBox, hierin zit een afdeknet voor losse lading zoals b.v. tuinafval. De NetBox opent u met dezelfde sleutel als het slot waarmee de TopBak op slot staat. Het lading-afdeknet is eenvoudig in gebruik, u kunt het valkzeil oprollen en voorop vastzetten met haken waarna het net gebruikt kan worden.

3. Gratis gebruik ompoolstekker
Heeft u een 13 polige aansluiting op uw auto ?, bij alle verhuuradressen kunt u gratis gebruik maken van een ompoolstekker.

4. Witte kentekenplaat
Als u zelf geen witte kentekenplaat van uw auto bezit krijgt u op verzoek een geschreven exemplaar mee, dit is gratis maar volledig voor eigen risico m.b.t. boete’s. Een officiële witte kentekenplaat van uw auto kunt u binnen een paar minuten laten maken, voor een lijst van erkende kentekenplaatfabrikanten in uw regio kunt u hier doorlinken naar de pagina van RDW Veendam.