Geschiedenis TopBak

1e tankstation Fina Vos 1993
1e tankstation Fina Vos 1993
Locatie ALLCar Autoverhuur 2011
Locatie ALLCar Autoverhuur 2011

ALLCar is gestart als aanhangwagenverhuurbedrijf in juni 1993 met als specialisatie verhuur bij tankstations.

 

Na het eerste verhuuradres volgende uitbreidingen elkaar snel op, in het jaar 2007 heeft ALLCar 4 full time personeelsleden en zo’n 300 aanhangwagens die bij tankstations verspreid over het land worden verhuurd. Het bedrijf verhuist naar een nieuw pand aan de Einsteinstraat 85 in Purmerend.

 

Regelmatig bereikt ALLCar de vraag of er geen verhuisbusjes gehuurd kunnen worden. Omdat het nieuwe pand voldoende ruimte biedt wordt besloten om dit experiment aan te gaan. In januari 2008 worden er 4 bestelbusjes aangeschaft. ALLCar autoverhuur is een feit. Lekker terug naar de roots zoals eigenaar Cees Schutte het graag omschrijft, terugblikkend op zijn vroegere werkgevers Adams Rent a Car en AVIS Autoverhuur en ARM Autoleasing te Amsterdam.

 

Net zoals ALLCar Aanhangwagenverhuur een snelle expansie doormaakte,  is ook ALLCar Autoverhuur een snelle groeier. Vanwege de woedende recessie zijn zowel consumenten als bedrijven oplettend qua uitgavenpatroon en dit speelt het jonge bedrijf gunstig in de kaart. ALLCar Autoverhuur biedt haar klanten gunstige tarieven omdat er behalve nieuwe auto’s ook jonge ex leaseauto’s worden verhuurd.

 

In amper twee jaar groeit de autoverhuur naar een wagenpark van rond de 50 auto’s en blijkt het qua organisatie verstanding op slechts één bedrijfsonderdeel te focussen.

 

ALLCar Aanhangwagenverhuur vindt eind 2008 een nieuw management en het autoverhuurbedrijf krijgt vanaf dat moment de volledige aandacht waarbij de focus ligt op milieuvriendelijkheid van het wagenpark en gebruikte onderhoudsmiddelen, continuiteit van het prijsbeleid en upgrading van zoveel mogelijk auto’s naar Euro 4 &  5 normering.

 

Dat milieubewust werken bij ALLCar niet alleen een “goodwill kreet” is blijkt in 2011. Vanaf dat jaar heeft ons bedrijf geinvesteerd in de unieke Autostomerij formule. Als eerste grootverbruiker in Nederland gebruiken wij deze methode waarmee met slechts 3 liter water een volledige auto wordt gereinigd. Door de kracht van hoge druk droogstoom gebeurt dit bovendien zonder schadelijke chemicalien of reinigingsmiddelen e.e.a. bespaart gemiddeld 50.000 liter verontreindigd water per maand.

 

Voor 2013 stonden een aantal leuke zaken op stapel waaronder de terugkeer van aanhangwagenverhuur activiteiten bij diverse tankstations in Noord-Holland. Dit met een volledig nieuw ontwikkeld product en onder de  naam TopBak Aanhangwagenverhuur B.V.

 

Voor de naam TopBak is gekozen omdat het goed aansluit bij wat de naam suggereert……

 

Topkwaliteit…maar wel lekker voordelig, een voor huurders en verhuurders snel en handig systeem en innovatieve oplossingen voor het veilig vastzetten en vervoeren van allerlei lading in en op de aanhangwagens.

 

In 2018 bestaat ons bedrijf 25 jaar. Dit jubileum gaan we trots tegemoet en we verheugen ons op nog meer leuke zaken die we voor de toekomst in de planning hebben.

 

Wij vonden het leuk u iets over onze geschiedenis en het heden te vertellen !

 

Bel of mail ons gerust als u vragen of opmerkingen heeft en uiteraard hopen wij u als klant te mogen verwelkomen.